Huwelijksreportage en doopfeest

Een bijzondere bruiloft, dat wist ik direct toen ik het programma zag van de bruiloft van Elke en Armin: niet alleen zouden zij voor de kerk gaan trouwen en dat samen met hun familie en vrienden vieren. Hun dochter Emily van bijna 1 jaar zou namelijk tijdens dezelfde kerkdienst gedoopt worden. Wauw!

Opgetogen reed ik dus de grens over naar Duitsland waar de dag plaats zou gaan vinden. Emily bleek die dag niet het enige kindje te zijn, veel familie en vrienden van Elke en Armin hadden hun kinderen meegebracht. ‘Dat belooft wat voor de kerkdienst’ dacht ik nog. En dat was niet onterecht: op een ontzettend leuke manier waren de kinderen onderdeel van de kerkdienst en al spelend kropen er een aantal zelfs onder het altaar door. Ik kwam dus ogen tekort :).

Voor de kerkdienst hebben we eerst nog een reportage gedaan in de schitterende tuin (die prachtig in bloei stond) van de ouders van Armin.

Tijdens de kerkdienst werd er prachtig gezongen door niemand minder dan Tialda van Slogteren, Nederlandse winnares van de Duitse Idols. Prachtig! Ook ‘s avonds tijdens het feest speelde ze samen met haar band.

Na de kerkdienst was het tijd voor een gezellige receptie die dankzij het prachtige weer in de tuin van de kerk kon worden gehouden. Een fantastische barbecue was het vervolg daarop en was er daarna nog een feestavond. Hieronder een aantal foto’s van hun dag.

Jullie overwegen mij om jullie bruiloft te fotograferen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.