Les 1 – introductie in het programma Lightroom

Bedankt voor je aanmelding voor de online workshop over Lightroom CC Classic. Ik kijk ernaar uit om je de komende 5 dagen allerlei tips en trucs te mogen geven over Lightroom en te laten zien hoe ik zelf met dit fantastische programma werk.

Maar wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Damien van Tweemetervijf fotografie, vernoemd naar hoe lang ik ben. Al sinds 2010 ben ik fulltime met fotografie bezig en ik heb mij gespecialiseerd in landschaps- en reisfotografie en trouwreportages. Mijn werk als trouwfotograaf kun je hier bekijken.

Ik geef al vele jaren workshops en organiseer en begeleid ook fotoreizen, een combinatie van mijn passie voor landschapsfotografie en mijn werk toen ik nog in de reiswereld werkte.

Maar genoeg over mij. We gaan met Lightroom aan de slag en in de komende video vertel ik kort over het programma en het verschil met een programma als Photoshop en waarom Lightroom voor mij de voorkeur heeft.

Wil je nog meer leren over fotografie? Download dan mijn e-book over reisfotografie; 57 pagina’s vol met tips, trucs en voorbeeldfoto’s zodat jij met de mooiste foto’s van je volgende reis thuis kunt komen.

Tot morgen!

Damien
Tweemetervijf fotografie