Deze fotocursussen zijn intensieve dagdelen waarbij op prachtige fotolocaties de basis van fotografie behandeld wordt. In plaats van in een stoffig en weinig-inspirerend klaslokaal gaan we er samen op uit en leer ik je al doende je foto’s te verbeteren. Wanneer je net begint met fotografie raad ik je aan de basiscursus natuurfotografie te volgen waarin ik je leer werken met je camera en de basisbegrippen en compositiemethodes leer. De cursus avondfotografie op Scheveningen is meer gericht op de wat gevorderde hobby fotograaf: je kent de basisbegrippen al en wilt aan de slag gaan met lange sluitertijden, het werken met filters en het maken van ‘dromerig’ water.

In 2017 zijn bijna 300 cursisten je voorgegaan en hebben de workshops met gemiddeld een 8.3 beoordeeld!

Veel geleerd over de basismogelijkheden van mijn fototoestel. Verhelderend! Prettige uitleg van Damien. Hij had voor iedereen aandacht. Bedankt voor je aanstekelijke enthousiasme.

IngeDeelnemer workhops natuurfotografie

Ik vond de cursus interessant en de opdrachten helder en gericht. Je gaf goede adviezen die inspeelden op mijn niveau. Het was plezierig om mee te doen.

KlaasDeelnemer workshop natuurfotografie

Goede korte samenvatting van de elementaire aspecten van landschapsfotografie door Damien – waarmee ter plaatse maar ook op later stadium kon/kan worden geoefend. Ga zo door. Ik hoop nog regelmatig aan een workshop deel te nemen.

KittyDeelnemer workshop landschapsfotografie

Damien was erg enthousiast en gaf goede tips. Ook tijdens het zelf oefenen met fotograferen, liep hij langs om vragen te beantwoorden en tips te geven. Dit heb ik in andere cursussen wel eens anders gezien, daar werd je een beetje aan je lot overgelaten. Dit was absoluut niet het geval, ik heb ervan genoten en heb er erg mooie foto’s aan overgehouden. Damien bedankt!!

SanneDeelnemer workshop nachtfotografie

Het was voor gevorderden bedoeld , hierdoor ging er geen tijd verloren aan uitleg over basisbegrippen. Wat ik tijdens de les en in het naslagwerk heb opgestoken, gaat mijn foto’s voor de komende vakantie zeker beter maken.

RikDeelnemer workshop landschapsfotografie

Vond het heel leuk, je nam ook voor iedereen de tijd, je kon altijd vragen stellen.
Veel informatie, maar door het in de praktijk te brengen ook heel duidelijk.

MirandaDeelnemer workshop natuurfotografie

Heel erg leuke workshop, leuke, nuttige dingen geleerd en goed dat je zo flexibel bent tijdens de workshop om mensen tijd te geven dingen te doen die ze leuk vinden. Verder erg mooie locatie, laat Den Haag wel van een andere kant zien!

FionaDeelnemer workshop nachtfotografie

Het was een ontspannen, leerzame middag. Knap dat je het zo kunt regelen dat ieder er wat van kon leren. Perfect!

MartienDeelnemer workshop landschapsfotografie

Fotograferen aan het strand bij een mooie zonsondergang klinkt makkelijk maar hoe kom je met spectaculaire foto’s thuis? En hoe krijg je zo’n mooi dromerig en zacht water? Dat zijn een aantal dingen waarmee we tijdens deze workshop aan de slag gaan. Je gaat aan de slag met filters, een statief en lange sluitertijden. Een must voor als je graag bij het water fotografeert.

Verzamelpunt is het Noordelijk Havenhoofd van Scheveningen.
Verzameltijd: zie hieronder
Eindtijd: zie hieronder
Kosten: 50 euro p.p.
Inclusief: koffie / thee en een naslagwerk over de lesstof.

Data 2018:

  • zaterdag 1 september (19.00 – 23.00u)
  • zaterdag 13 oktober (17.00 – 21.00u)

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een workshop? Stuur mij dan een e-mail met daarin je naam, adres en telefoonnummer en de workshop die je wilt volgen. Je krijgt een bevestiging / factuur opgestuurd. Tot 14 dagen voor de cursus kun je kosteloos omboeken naar een andere workshop.

Ben je met 5 of meer personen? Dan is het ook mogelijk om een workshop te plannen voor het moment dat het u het beste uitkomt. Ook qua inhoud kan de cursus aangepast worden op de deelnemers. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.