Fotoreis Parijs

Samen met Erik Wardekker namens DE Fotografen naar Parijs geweest om een fotografiereis op te zetten naar deze prachtige stad! Over de fotoreis:

Parijs is de stad van de liefde. Maar Parijs is ook de stad van het licht. De stad wordt namelijk prachtig verlicht en is daardoor 24 uur per dag een onuitputtelijke bron van fotografische mogelijkheden!

En daarom organiseren DE Fotografen een fotografie reis naar Parijs. Niet om er persé 24 uur aan één stuk te fotograferen maar we zullen wel van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het fotograferen zijn. Gebruik makende van de mooiste momenten om de sfeer, de prachtige gebouwen en de fotogenieke bewoners van deze stad te fotograferen.

Vele vormen van fotografie
Vanuit een praktische en comfortabele overnachtingsplek in deze stad gaan we op pad om je naar de mooiste plekken van deze stad te leiden. We gaan met diverse vormen van fotografie aan de slag waarbij de nadruk lag liggen op stadsfotografie, straatfotografie en natuurlijk avond- en nachtfotografie. We begeleiden je bij het fotograferen zodat je met de mooist mogelijke foto’s thuiskomt. Maar we geven je ook handvaten om er meer van te maken dan alleen losse foto’s; door het maken van een compleet beeldverhaal van je reis komt er samenhang in je foto’s en kun je beter een boodschap richting de kijker van je foto’s overbrengen. Er wordt daarom ook uitgebreid de tijd genomen om jullie resultaten te bespreken.

Ga mee met deze fotografie reis naar Parijs en maak van alle reizen die je hierna gaat maken betere foto’s!

Klik hier voor alle informatie over deze fotoreis naar Parijs.