Home

Landschaps- en reisfotografie, workshops en fotoreizen

Een mooi uitzicht, rust om mij heen, het geklik van de camera en een warme kop thee of koffie in de hand. Dat is alles wat ik nodig heb om te genieten van het landschap.

– Damien –

Damien Franscoise Tweemetervijf fotografie

Damien van Tweemetervijf fotografie

Tweemetervijf fotografie

Sinds dat ik 14 ben sleep ik mijn camera de wereld over om deze zo mooi mogelijk te vast te leggen. Ik ging toen met Scouting naar Chili toe om daar een maand rond te reizen. Mooie herinneringen heb ik aan die reis en de vakanties daarna overgehouden aan het fotograferen. Maar pas tijdens mijn studie en later toen ik in het toerisme werkzaam was werd fotografie echt mijn passie. In 2010 heb ik de stap gemaakt en ben ik sindsdien fulltime fotograaf. Het eerste jaar heb ik allerlei soorten opdrachten gedaan om te zien waar mijn interesse lag. Al snel bleek de passie voor landschaps- en reisfotografie enorm groot te zijn.

De passie voor het landschap zie je overal in mijn fotografie terug. Natuurlijk in de foto’s op deze website maar ook aan de workshops en fotoreizen die ik organiseer. Het landschap is altijd een prominent onderdeel daarin. Maar naast landschapsfotografie ben ik ook trouwfotograaf, op de aparte website hierover vind je meer informatie. Een fantastische vorm van fotografie waarin je veel creativiteit kwijt kunt. En ook hierin zie je dat het landschap een nadrukkelijke rol krijgt; bruidsparen kiezen ons daar zelfs heel bewust op.

Fotografie is, naast mijn gezin uiteraard, mijn leven. Het is mijn passie en maar weinig dingen maken mij blijer dan op pad te zijn met mijn kamera en te genieten van de omgeving, de mensen daarin of andere enthousiaste fotografen te inspireren en te motiveren. Want fotografie is de mooiste hobby die er is!