Les 4 – bewerken van je foto’s in Lightroom

We zijn weer een dag verder, tijd voor weer een stap te maken in Lightroom. Een geweldig programma waarin ik je in deze vijf video’s de basis uitleg.

Maar zou je er eigenlijk nog veel meer uit willen halen? Of wil je graag je vragen aan mij kunnen stellen die je hebt over het programma. Beheers je de basis nog niet goed genoeg? Dan heb ik iets moois voor je.

Tijdens de op maat workshop Lightroom gaan we samen met jouw vragen aan de slag. En met jouw foto’s. Hoe kunnen we daar zo’n mooi mogelijke resultaten van maken? En hoe doe je dat zo snel mogelijk? Vooraf hebben we een intake om te kijken waar jouw behoefte ligt en daar gaan we dan tijdens de workshop uitgebreid mee aan de slag.

Interesse in deze workshop? Kijk hier dan voor alle informatie en geef je op!


Het leukste deel van het werken met Lightroom kan beginnen; we gaan de foto’s bewerken. Of optimaliseren zoals ik dat liever noem. We gaan namelijk het uiterste uit de foto’s halen zonder allemaal gekke bewerkingen erop uit te voeren. Kijk je mee?

Morgen is het alweer tijd voor de laatste video: we gaan de foto’s exporteren zodat we onze eindresultaten online kunnen plaatsen of bijvoorbeeld een mooie afdruk van kunnen maken.

Tot morgen!

Damien
Tweemetervijf fotografie