Nieuw demo album Trouw-portret fotografie

Eindelijk is het zover! Na afgelopen tijd zoveel mooie bruiloften gefotografeerd te hebben was het tijd voor een nieuw demo-album. Een album dat ik mee kan nemen bij kennismakingsgesprekken om mijn portfolio te laten zien. Het is een nieuw type album in mijn collectie en heeft een prachtige luxe uitstraling en veel mogelijkheden om er een uniek album van te maken.

Het album wordt inclusief stijlvolle zwarte bijpassende koffer geleverd. Met diverse mogelijkheden qua omslag (foto, linnen, leer, combinatie van leer en foto), rijke kleuren en prachtig dik papier dat dankzij een bijzondere manier van binden geheel platligt is dit een album waarin iedereen zijn trouwfoto’s toch wil hebben?

Jullie overwegen mij om jullie bruiloft te fotograferen?

Voor meer informatie over de trouwalbums die ik aanbied verwijs ik graag naar mijn website over trouwreportages. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.