Bedankt!

Bedankt voor het aanvragen van het gratis e-book over reisfotografie! Je kunt het e-book hieronder downloaden.

Wil je liever actief aan de slag gaan met fotografie? Kijk dan hier eens naar:

 • 3-daagse fotoreis naar Terschelling:
  de inspirerende omgeving van Terschelling leent zich perfect voor landschapsfotografie, avondfotografie en dierenfotografie. Al fietsend ontdekken we het eiland.
 • 5-daagse fotoreis naar de Opaalkust – Frankrijk:
  We gaan tijdens deze 5-daagse fotoreis aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk aan de slag met het fotograferen van ‘seascapes’. Zee en strand staan centraal. Benodigdheden als grijs- en grijsverloopfilters en het werken met lange sluitertijden komen uitgebreid aan bod en we zullen veel ’s ochtends en ’s avonds aan het fotograferen zijn. Ook je zwart-wit fotografie ga je verbeteren tijdens deze reis.
 • 5-daagse fotoreis naar Rome – Italië:
  Alle wegen leiden naar Rome. En dus ook de wegen van Tweemetervijf fotografie. Jouw weg ook? Rome is een stad die je gerust meerdere keren kunt bezoeken: de geschiedenis van de stad, de fantastische sfeer en prachtige bezienswaardigheden zorgen iedere keer weer voor een geweldige ervaring. En daarmee is Rome een perfecte bestemming voor een fotoreis.
 • 7-daagse fotoreis naar Cinque Terre – Italië:
  stel je voor: 5 idyllische dorpjes gelegen tegen een stijle kustwand, moeilijk bereikbaar en beschilderd in prachtige kleuren. Dit zijn de Cinque Terre. En die wil je absoluut fotograferen!
 • 8-daagse fotoreis Toscane Val d’Orcia – Italië:
  inmiddels een klassieker in het programma. Zuid-Toscane heeft veruit de schattigste dorpjes, de mooiste cypressen en het heerlijkste eten. Inclusief spectaculaire ballonvaart en verblijf in luxe villa.
 • 19-daagse fotoreis Namibië:
  een unieke fotoreis door één van de meest veelzijdige fotobestemmingen ter wereld. Immense landschappen, een prachtig wildleven en fotogenieke mensen.

Interesse in een fotoreis of workshop? Neem contact op voor de mogelijkheden. Volg de Facebookpagina om in de tussentijd op de hoogte te blijven van eenmalige workshops, acties en nieuwtjes!

Als je nog ergens vragen over hebt hoor ik het graag!

Groeten Damien
Tweemetervijf fotografie