Les 3 – selecteren van je foto’s in Lightroom

Vandaag gaan we natuurlijk weer aan de slag met Lightroom. Maar wil jij niet eigenlijk ook liever vooral meer fotograferen? En dan tips en trucs daarover ontvangen?

De workshops die ik organiseer zijn juist daarvoor bedoeld. Maar pas op! Ik wil met het mooiste licht aan het fotograferen zijn en dat betekent vroeg op of laat naar bed. Maar dat is het altijd waard. De workshops die ik organiseer zijn altijd erop gericht om je handvaten te geven om je fotografie te verbeteren en ik begeleid je daarbij intensief. En ze zijn natuurlijk ook op de mooiste locaties zodat je zeker weten met mooie foto’s thuiskomt.

Zin om een keer mee te gaan? Bekijk hier dan de mogelijkheden. Normaal kosten de workshops € 75,- per persoon. Als je binnen 7 dagen na deze e-mail boekt met de kortingscode ‘LightroomOnline’ krijg je maar liefst € 25,- korting!


Heb je de video van gisteren als leerzaam ervaren? Ik hoop dat je nu meer een idee hebt van hoe de catalogus van Lightroom werkt. Van dat werken met de catalogus gaan we nu het voordeel merken: we kunnen snel selecties gaan maken van welke foto’s we willen bewaren maar ook welke we later snel terug kunnen vinden. In de video hieronder leer je er alles over.