Huwelijksreportage Brigitte en Giulio

Gezellig, spontaan en goedlachs: zo kan je Brigitte en Giulio omschrijven. En enorm verliefd op elkaar! Dat was al een beetje terug te zien op de foto’s die ik van hun tijdens de loveshoot / preweddingshoot maakte maar op hun huwelijksdag was dat echt niet te missen. Ik heb maar zelden zo’n verliefde blikken gezien als bij hun!

Het was dus geen probleem om mooie foto’s van hun te maken. Het was sowieso een passievolle bruiloft: Giulio is Italiaan en had een gedeelte van zijn Italiaanse familie over laten komen naar Nederland. En als Italianen ergens bekend om staan is het hun passie. Gevolg was dat het aankleden van Giulio (dat door zijn stiefvader en jeugdvriend gedaan werd) ‘s ochtends één groot feest was met veel grapjes en lachsalvo’s.

Tranen rolden toen Brigitte en Giulio elkaar voor het eerst zagen en dat was ook echt niet vreemd, ze zagen er allebei fantastisch uit! Na dit mooie moment reden we naar hun trouwlocatie toe, het stijlvolle en prachtig gelegen landgoed Elswout in Bloemendaal. Aangekomen bij de Orangerie was het tijd om de fotoreportage te maken. Door het harde zonlicht (het was ook qua weer een schitterende dag) zochten we vooral de schaduwrijke gedeeltes op van het landgoed.

Daarna was het tijd voor de receptie die zowel in het Nederlands als Italiaans werd gedaan. Ook hier waren de verliefde blikken naar elkaar niet te missen! Na het officiële gedeelte was het tijd voor de bruidstaart en de receptie. Met de zon die langzaam aan wat begon te zakken verdwenen de laatste receptiegasten en heb ik voor het begin van het diner nog een paar foto’s van ze gemaakt met het zachte avondlicht en de Orangerie op de achtergrond. Daarna was het tijd voor het (zelfs naar Italiaanse maatstaven) fantastische diner dat zoals het in Italië hoort de hele avond duurde. Aangevuld met een aantal dansen, die ze onder andere samen met hun eigen moeders maakten en een feestelijk dessert was het een waardig einde van deze schitterende dag!

Jullie overwegen mij om jullie bruiloft te fotograferen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.