Huwelijksreportage Lisette en Wytse

Lisette en Wytse hebben naast elkaar één hele grote liefde: namelijk de boerderij. Samen gaan ze vol overtuiging en met enorm veel energie en plezier de boerderij van haar ouders overnemen en het is dus niet zo gek dat diezelfde boerderij een belangrijke plaats in nam op de mooiste dag van hun leven.

Lisette en Wytse wonen in Berkel en Rodenrijs en het melkveehoudersbedrijf van haar vader ligt prachtig gelegen in de Noordpolder. Achterin het weiland hadden ze een enorme feesttent opgebouwd en daar zou de ceremonie, receptie, diner en plaats gaan vinden. Dankzij het mooie weer dat ze gelukkig hadden kon zelfs het meeste buiten op de houten vlonder plaatsvinden, met als extraatje uitzicht op de koeien. Maar voordat het zover was werd er eerst nog even goed ontbeten (met uiteraard eigen boter, melk en kaas), trok Lisette een prachtige jurk en moest er gewacht worden op Wytse, die wel eens vaker te laat op een afspraak komt blijkbaar en dus was Lisette niet ongerust). Daarna zijn we samen de boerderij rond gaan lopen op zoek naar mooie plekjes om de foto’s te maken. Dat was geen probleem met schattige kalfjes, grote stallen (de koeien stonden helaas buiten) en een mooi weiland erachter. Na wat groepsfoto’s gemaakt te hebben was het tijd voor de ceremonie waar Lisette en Wytse over het weiland aan kwamen lopen. Heerlijk in het zonnetje vond de ceremonie plaats en was het daarna tijd voor de boerenlunch, nadat de boter en kaas door de ouders van Lisette goedgekeurd waren :).

Ze werden daarna opgehaald met paard en wagen om naar de kerk in Berkel en Rodenrijs te gaan voor de wettelijke inzegening. Een prachtige kerk met mooi glas-in-lood ramen dus de sfeer was al gelijk super. Als verrassing voor Wytse stonden er daarna een stuk of wat enorme tractoren buiten te wachten om hen weer naar de boerderij te geleiden. Aangekomen was het tijd voor bruidstaart en de receptie. Tussentijds werd de barbecue voorbereid en was er na het eten tijd voor het feest! En ik heb het vermoeden dat het een latertje is geworden, de sfeer zat er namelijk goed in!

Jullie overwegen mij om jullie bruiloft te fotograferen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.