Website www.tweemetervijf.nl

Zoals de regelmatige bezoeker van mijn website heeft gemerkt, was deze al een tijdje niet te bekijken. Ik was niet meer tevreden over de opzet van de website en was daarom druk bezig met een nieuw ontwerp en invulling van de website. Ik ben er erg trots op om vandaag de compleet vernieuwde website aan jullie te presenteren.

De website is professioneler geworden; een nieuw en modern design, een select en up-to-date overzicht van de beste foto’s, integratie van mijn weblog en minder overbodige persoonlijke informatie. Ik kan mensen nu weer vol trots naar mijn website verwijzen. Doen jullie dat ook?

Ga in ieder geval even kijken op //www.tweemetervijf.nl/ en laat me weten wat je ervan vindt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.