Pelgrimspad deel 6

Ieder jaar gaan wij een weekend in het voorjaar in Limburg wandelen. Door onze vakantie naar Namibië dachten we dat het dit jaar niet zou gaan lukken maar gelukkig kwam er een aswolk langs en konden we alsnog van deze traditie genieten. Limburg in het voorjaar vinden we altijd erg mooi, door de frisse kleuren en de bloesem in de boomgaarden. Daarom hebben we ook dit jaar weer de rugzakken ingepakt (stonden toch ongebruikt in de kast…) en gingen we op pad. Het Pelgrimspad dat we nu aan het lopen zijn komt ook het Heuvelland van Limburg en dus besloten we dit stuk te lopen.

Wat Patricia niet wist was dat ik een grote verrassing voor haar had. Na een uur gewandeld te hebben en we op een prachtige plek in een boomgaard waren heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Ze had het totaal niet verwacht maar zei gelukkig toch ja :). En dus zijn we nu verloofd!

De rest van het weekend kon daarna natuurlijk niet meer stuk en hebben we heerlijk ervan genoten. Het fotograferen was door het harde zonlicht wat minder geslaagd maar toch wat leuke impressies:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.