Reisreportage Oostenrijk Hochmontafon

Na onze reis naar het prachtige Toscane was het fotoplezier voor mij nog niet over. In opdracht van Landal ging ik een week in de westpunt van Oostenrijk verblijven om daar de omgeving van hun park Hochmontafon vast te leggen. Een park zoals een park in Oostenrijk hoort te zijn: hooggelegen, een kabelbaan binnen handbereik en prachtige bergtoppen in de omgeving.

Zoals het inmiddels helaas een gewoonte lijkt te zijn als ik voor Landal fotografeer was het weer verre van zoals ik gehoopt had. Veel regen, grijze luchten en weinig zon. Toch waren er wat lichtpuntjes af en toe en daar heb ik gebruik van gemaakt! Tijdens meerdere wandelingen over de bergen in de omgeving van het park en tijdens een prachtige autotocht over de Silvretta-pas die vlakbij ligt heb ik een serie foto’s kunnen maken waar ik tevreden over ben.

 

1 antwoord
 1. Tonny Swinkels
  Tonny Swinkels zegt:

  Hoi Damien,

  Toevallig of niet wij komen al sinds 2004 in Gargellen waar dat Landal park is. Dus nog voor het park, het is een klein plaatsje wat omringd is door geweldig imposante natuur, heerlijk een tocht rondom de Ritten spitze een geweldig eenzame ervaring. Het is er nooit druk in de bergen en ook in de winter niet. Gewoon een heerlijk rustpunt!

  Groetjes,
  Tonny

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.