Gratis e-book reisfotografie

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met iets dat heel erg nieuw voor mij was. Ik was namelijk een e-book aan het schrijven. Een e-book met een onderwerp waar ik helemaal weg van ben namelijk reisfotografie.

De bedoeling was om een e-book te schrijven waarin de basis van reisfotografie behandeld wordt waardoor lezers op hun volgende vakantie of reis betere foto’s kunnen maken. Het staat vol met praktische tips, zo min mogelijk lastige termen en vooral ook veel voorbeeldfoto’s om het te verduidelijken. Inmiddels staat het e-book Reisfotografie, hoe kom ik thuis met betere foto’s?Ā ruim een week op mijn website waar het gratis te downloaden is nadat je je ingeschreven hebt voor mijn nieuwsbrief. Heb je dit nog niet gedaan doe het dan snel!

Na ruim een week is dit gratis e-book al ruim 500 keer gedownload en kan ik dus erg tevreden zijn. Maar natuurlijk hoor ik graag wat jij als lezer ervan vindt! Laat me dus vooral iets weten!

e-book-voorbeelden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.