Efteling bij nacht

Ik ben een enorme fan van de Efteling. Al van jongs af aan kom ik er vaak en heb altijd enorm genoten van de attracties. Tijdens mijn studie heb ik zelfs de kans gehad om een kijkje achter de schermen te krijgen en het bedrijf Efteling te leren kennen. Ieder jaar probeer ik er wel een keer naartoe te gaan. En ook eind vorig jaar was het zover: een heel weekend genieten van de sprookjes van de Efteling en ‘s nachts slapen in het nieuw gebouwde park Bosrijk. En dat gaf mij de kans om iets te doen wat voorheen in de Efteling nooit goed gelukt was: fotograferen. De sfeer die de attracties hebben zijn erg moeilijk om mooi op foto te zetten. Maar door nu tot ‘s avonds laat in het park te kunnen blijven kreeg ik de kans om het sprookjesbos met de mooie verlichting te fotograferen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.