Top 5 van gratis iPad apps

Sinds december ben ik om: ik heb een iPad gekocht! Na het plezier dat ik met de iMac heb ben ik erg Apple-minded geworden en kon daarom uiteindelijk de verleiding van de iPad 2 niet weerstaan. Na ruim 2 maanden ermee intensief gewerkt te hebben en veel gezocht te hebben naar mooie apps is het tijd om te kijken wat mijn favoriete gratis iPad apps tot nu toe zijn:

Op nummer 5: Brandstofprijs. Als fotograaf zit je vaak veel in de auto. En brandstof voor die auto wordt alleen maar duurder! Waar je het goedkoopste kunt tanken kun je snel achterhalen dankzij deze app.

Op nummer 4: Nu.nl. De app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Net zoals de website is hij snel en overzichtelijk en biedt hij naast het laatste nieuws een overzicht van de files, een tv-gids en de beurskoersen.

Op nummer 3: Celcius. Een fijne app die de weersvoorspellingen voor de komende dagen overzichtelijk en met veel details presenteert. Onmisbaar voor de natuurfotograaf!

Op nummer 2: 500px. De website 500px is een verzameling van de mooiste foto’s die door enthousiaste amateur en professionele fotografen worden gemaakt. De bijbehorende app laat je snel en gemakkelijk door de vele foto’s scrollen en de prachtig mooie foto’s zorgen er geregeld voor dat je je camera aan de hoogste boom wilt ophangen want het niveau is af en toe onbereikbaar hoog!

Op nummer 1: Twitter. Als fotograaf is Twitter een belangrijke manier om in contact te komen met mede-fotografen en potentiële klanten. En dankzij deze app lukt je dat probleemloos! Deze app werkt ontzettend snel, intuïtief en verleidt je steeds om op links en foto’s te klikken die gepost worden. De kracht van Twitter komt dankzij deze app helemaal tot zijn recht en is wat mij betreft daarom de terechte nummer 1 iPad app!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.