Corné drie maanden oud

Corné is inmiddels ruim 3 maanden oud en aangezien ik in een eerder bericht had beloofd jullie niet te overstelpen met foto’s van hem is het een tijdje rustig geweest. De laatste tijd krijg ik wel erg vaak de vraag om weer wat foto’s van hem te plaatsen. Daarom hierbij dus maar een update.

Ik wil niet teveel opscheppen over onze lieve zoon maar ik kan naar waarheid zeggen dat hij het nog steeds heel erg goed doet: hij groeit enorm snel (lees: te snel) uit zijn kleding, slaapt veel en goed, in de tijd tussen de slaapjes lacht hij heel erg veel en vindt hij het leuk om oefeningen te doen om zijn armpjes en nekje sterker te maken. Maar vooral probeert hij door middel van zijn blik, lachjes en gebrabbel contact te maken met de mensen om hem heen en als dat lukt vindt hij dat fantastisch. Kortom, het is een genot om bij hem te mogen zijn.

Bij het drie maanden oud worden hoort helaas ook dat het zwangerschapsverlof van Patricia ten einde is. Inmiddels is ze weer aan de slag en heeft ze haar draai op haar werk weer snel gevonden.

Genoeg opgeschept over hem, wat foto’s van de afgelopen 2,5 maand:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.