Reisreportage Texel

Een paar maanden geleden mocht ik voor Landal de laatste keer in 2012 voor ze op pad. Deze keer was het een bestemming wat dichter bij huis maar daarom niet minder leuk: Texel! Een waddeneiland waar ik al veel over had gehoord maar nog niet eerder was geweest. Ik keer er dus naar uit!

Texel is het meest westelijk gelegen Waddeneiland en wij zaten in de noordelijke punt van het eiland, vlakbij natuurgebied de Slufter. Met de veerboot kwamen we aan op het eiland en Texel overstekende richting De Cocksdorp viel gelijk het afwisselende landschap op: binnen de duinen een prettige afwisseling van polders, dijken, bossen en heide en daarom heen prachtig brede stranden en natuurlijk de ruige zee.

Tijdens de verschillende fotomomenten sprak vooral de prachtig gelegen vuurtoren Eierland op het meest noordelijke puntje mij erg aan. Zijn schitterende locatie is erg fotogeniek! Maar ook het bijzondere natuurgebied de Slufter is een plek waar ik graag nog eens zou willen gaan fotograferen want ook dat is een bijzonder mooie plek. Kortom, we komen hier zeker nog eens terug. Maar nu eerst de foto’s van dit bezoek:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.