De eerste middag Parijs

Eind juli kwam voor Patricia het einde van twee jaar werken aan haar promotie onderzoek en ging ze weer terug naar het ministerie. Om deze periode op een waardige manier af te sluiten besloten we een paar dagen naar Parijs te gaan, de stad van de liefde en mooie foto’s.

Na een leuk hotel geboekt te hebben en de fotospullen in de auto gelegd te hebben konden we vertrekken. Na een drukke binnenkomst in Parijs met zeer vervelende autoruiten wassers konden we inchecken en Parijs gaan ontdekken. Allebei waren we er al meerdere keren geweest maar nog nooit samen. Tijd dus om op pad te gaan!

Als eerste stond de kerk Eglise de Saint Marie-Madeleine op het programma. Deze kerk in het centrum van Parijs lijkt van buiten een tempel maar is van binnen een prachtig sfeervolle kerk. Dat leverde een aantal mooie foto’s op:

Na dit bezoek liepen we op ons gemak door de omringende buurt op zoek naar een lekker eettentje. Dit rondwandelen leverde nog de volgende foto’s op:

Na een leuk restaurantje gevonden te hebben konden de camera’s even op de pauze stand om op te laden voor een mooie avond fotograferen rondom het Louvre en de Jardin des Tuileries. Maar dat is voor de volgende keer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.