Trouwreportage Ilse en Timo – Pijnacker trouwfotografie

Op 8 en 9 mei waren de grote dagen voor Ilse en Timo aangebroken, hun huwelijk ging plaatsvinden. Zij hadden ervoor gekozen om het geheel over twee dagen te verspreiden waardoor ze een wat meer ontspanning planning konden maken. Op de eerste dag stond onder andere de fotoshoot en het burgelijk huwelijk op de planning, de dag erna het kerkelijk huwelijk en een groot feest. De festiviteiten gingen in Pijnacker, de Ackerdijkse Plassen en Berkel en Rodenrijs plaatsvinden. 

Ilse en Timo hadden mij al lang van tevoren geboekt. Na een minder prettig gesprek met een andere fotograaf waren ze via internet bij mij terecht gekomen. De combinatie van trouwfotografie en natuurfotografie sprak ze erg aan. En snel ontdekte ik waarom: ze zijn namelijk echte buitenmensen en wandelen en fietsen wanneer het maar kan. Vandaar ook de keuze om een deel van de bruiloft op de boerderij van de Ackerdijkse Plassen te vieren en natuurlijk moest de fotoshoot ook buiten plaatsvinden.

Er was alleen één probleem: er was heel veel regen op komst… Toch maar op pad gegaan voor de foto’s en wat hadden we weer een geluk! Bij de laatste serie foto’s begon het te regenen, daarvoor hadden we dreigende luchten, een zonnetje en mooie wolken. Niets om over te klagen dus.

De rest volgt later, hierbij alvast een paar previews:

Trouwfotografie Pijnacker - Ilse en Timo previews