Trouwalbum met acrylomslag

Trouwalbum met nieuwe omslag: Acryl / Dibond met leer

Recent kwam de drukker van mijn trouwalbum met iets nieuws: een acrylomslag, ook wel bekend als dibond, gecombineerd met leer. Een interessante combinatie vond ik: het acryl is een afgedrukte foto met een glasplaat ervoor waardoor de kleuren extra fel en verzadigd overkomen terwijl het leer voor een klassieke uitstraling zorgt. Ik stelde het direct voor aan Ilse en Timo en die waren zowaar nog enthousiaster als ik erover. Dat moest het worden!

Na in spanning gezeten te hebben over hoe het ook echt uit ging zien werd het album geleverd. En wow wat is dit inderdaad een mooie combinatie! De foto op de voorkant knalt ervan af en zorgt voor een unieke uitstraling. Het witte leer zorgt voor een mooie balans. Lijkt je dit ook wat? Het is beschikbaar voor mijn luxe trouwalbum.

Trouwalbum omslag acryl met leer