Net als in eerdere jaren zal ik ook dit najaar weer een aantal eenmalige workshops fotografie geven! Lees snel verder want vorige jaren waren de workshops binnen no-time vol geboekt.

De vraag naar met name avond- en nachtfotografie workshops is groot bij mij. Enerzijds omdat nachtfotografie als lastig ervaren wordt (maar dat niet meer is na de workshops bij mij) anderzijds omdat veel mensen het lopen met de dure fotoapparatuur s’avonds niet alleen willen doen. Daarom ligt ook dit najaar, wanneer de nachten weer snel langer worden, de focus daarop. Met 1 uitzondering! De workshops voor dit jaar zijn:

Workshop avond- en nachtfotografie Den Bosch: Den Bosch is een wat minder bekende stad om te fotograferen maar hij blijkt meer als genoeg schitterende fotomogelijkheden te bieden. We zullen (tenzij er een dienst is) beginnen in de Sint-Janskathedraal waar ik je zal leren hoe je zonder statief hier met sfeervolle EN scherpe foto’s naar buiten kunt lopen. Erg handig wanneer je op vakantie ook graag kerken of andere donkere plekken bezoekt! Daarna zullen we op verschillende plekken in de stad tijdens het blauwe uurtje fotograferen, mijn favoriete moment om een stadslandschap te fotograferen. Aan het einde warmen we even op met een kopje koffie of thee en krijg je een naslagwerk opgestuurd. Een statief is noodzakelijk.

Datum: zaterdag 22 oktober
Tijd: 16.00u tot 20.00u (indicatie)

Workshop avond- en nachtfotografie Rotterdam: eindelijk staat deze topper op het programma! Iedereen kent de jaloersmakende foto’s die rondom de Erasmusbrug worden gemaakt. Maar waar moet je precies staan? En hoe maak je een mooie panorama waarbij je de hele Kop van Zuid er indrukwekkend op zet? Dat leer ik je tijdens deze workshop! Ook nu eindigen we weer met een kopje koffie of thee en krijg je een naslagwerk opgestuurd. Een statief is noodzakelijk.

Datum: zaterdag 5 november
Tijd: 16.00u tot 20.00u (indicatie)

Workshop Lightroom Houten (vlakbij Utrecht): hij is terug! Al eerder heb ik deze workshop gegeven en graag wil ik hem bij deze weer aan jullie geven. Een workshop waarbij we uitgebreid stilstaan bij het hele proces voor het werken bij Lightroom. Ik leer je hoe je de foto’s op de juiste manier importeert en beheert, hoe je het maximale uit je raw foto’s haalt en hoe je ze het beste vervolgens kunt versturen, afdrukken of online kunt zetten. Dit programma zal na deze workshop geen geheimen meer voor je hebben en is daarmee een must voor iedere serieuze hobbyist of professional! De workshop wordt gegeven onder het genot van koffie of thee en je krijgt een naslagwerk mee naar huis. Een eigen laptop met daarop Lightroom geïnstalleerd is noodzakelijk, een gratis proefversie is verkrijgbaar. De workshop wordt in Houten (vlakbij Utrecht) gegeven.

Datum: zaterdag 19 november
Tijd: 10.00u tot 14.00u (indicatie)

Ik weet zeker dat ik met deze drie eenmalige workshops weer iets moois heb opgezet voor je. Vind je dat ook? Meld je dan nu aan voor één of meerdere van de workshops!

De prijs per workshop is € 75,-. Kun je geen keuze maken en wil je alle drie de workshops volgen? Dan krijg je de derde workshop er gratis bij! Dus je betaalt dan slechts € 150,- voor DRIE enorm leerzame, inspirerende en gezellige workshops! Deze actie is slechts tot 24 september geldig!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met je naam, adresgegevens en telefoonnummer erin te sturen naar damien [at] tweemetervijf [dot] nl. Je krijgt dan van mij een bevestiging van je aanmelding opgestuurd.

Hopelijk tot snel!

Een impressie van de foto’s waarmee je thuis kunt komen: