Bruiloft Mariëlle en Erik-Jan – De voorbereidingen

Vrijdag 10 september was een bijzondere dag voor Mariëlle en Erik-Jan want op die dag stapten zij in het huwelijksbootje. Voor mij was het ook een bijzondere dag want ik mocht hun huwelijk op de gevoelige plaat gaan vastleggen. Met Patricia naast mij als assistent en tweede fotograaf gelukkig.

Na twee gesprekken met hun gehad te hebben over hoe ze de dag voor zich zagen en belangrijke zaken afgesproken te hebben zat ik de avond van 9 september alle apparatuur (2x de Nikon D90, 6 lenzen varierend van groothoek tot tele en macro, 2 flitsers en veel accu’s en geheugenkaarten) schoon te maken en in orde te brengen.

De volgende ochtend vroeg het bed uit, zenuwachtig een boterham eten en de weg op. Als eerste reden we naar de kapper in IJmuiden waar Mariëlle zat om haar haren en make-up verzorgd te krijgen. Dit is een erg leuk proces om op de foto te zetten en is de bruid gelijk eraan gewend dat je continue door de lens mee aan het kijken bent. Na de kapper en schoonheidsspecialiste zijn we doorgereden naar hun huis om wat details op de foto te zetten en het aandoen van de bruidsjurk. Vervolgens snel naar het ouderlijk huis van Erik-Jan. Dat was gemakkelijk te herkennen door de mooie auto die voor de deur stond. Ook daar foto’s van gemaakt en daarna was het tijd voor het bruidspaar elkaar te zien. Maar dat bewaar ik voor de volgende serie. Nu eerst de foto’s van al die voorbereidingen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.