Eenmalige fotoworkshops in het najaar

Ook dit najaar staan er een paar fotoworkshops op het programma die ik slechts eenmalig zal geven en die je dus zeker NIET mag missen! Bekijk hier het overzicht van deze unieke fotoworkshops:

Dit najaar zijn er een aantal fotoworkshops gepland die slechts eenmalig dit jaar gegeven zullen worden. Het zijn allemaal intensieve dagdelen waarbij we met avond- en nachtfotografie aan de slag zullen gaan. Hiervoor heb ik de mooiste plekken uitgezocht en kan ik je daarom garanderen dat je met sfeervolle en unieke foto’s thuis zult komen. Foto’s die je inspiratie zullen geven om veel vaker ‘s avonds de camera te pakken en te gaan fotograferen!

De workshops duren allemaal 4 uur, een kopje koffie of thee is inbegrepen net als een naslagwerk. Je hoeft de tijd dus niet te verspillen met aantekeningen maken maar alleen maar met je foto’s bezig te zijn. Een statief is noodzakelijk, eventueel kan ik er één voor je meenemen. De kosten voor de workshops bedragen € 50,- per persoon.

Workshop overzicht:

  • Scheveningen bij avondlicht (VOL!!!)
    Rotsen, golven, de pier, een vuurtoren en golfbrekers. Dit zijn de ingrediënten voor deze avond fotograferen aan het strand van Scheveningen. Op zaterdag 3 oktober zullen we om 17.00u starten.
  • Amsterdam bij nacht (VOL!!!)
    Bruggetjes, sfeervolle verlichting en natuurlijk de grachten. Fotograferen in Amsterdam lijkt niet moeilijk maar hoe maak je er nu echt een bijzondere foto van? Dat leer je op zaterdag 10 oktober, om 18.00u starten we.
  • Utrecht bij nacht (nog maar 2 plekjes vrij)
    Utrecht staat ook bekend om zijn grachten maar heeft ook mooie steegjes en de Dom. Genoeg mogelijkheden dus om in deze stad prachtige nachtfoto’s te maken! Op vrijdag 6 november om 18.00u gaan we aan de slag.

Plaatsen op deze workshops zijn maar beperkt beschikbaar, ben er dus snel bij! Om je aan te melden voor één of meerdere workshops kun je een e-mail sturen naar info [at] tweemetervijf [dot] nl. Vermeld je naam, het aantal deelnemers waarmee je wilt deelnemen, de workshop of workshops van je keuze, je adresgegevens en een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Ik zal dan zo snel mogelijk je aanmelding bevestigen.

Een week voor aanvang ontvang je de laatste informatie.

Unieke workshops – Uniek aanbod:
Er geldt een speciaal aanbod voor de snelle beslissers!!! Boek je twee van bovenstaande workshops ontvang je op de tweede workshop maar liefst 30% korting! Je betaalt dan slechts € 85,- voor twee leerzame foto avonden! En kun je echt geen keuze maken tussen deze fantastische plekken en wil je ze alledrie doen? Dan betaal je in totaal slechts € 100,-! Dat is dus € 50,- korting! Maar om gebruik te maken van deze aanbieding dien je je UITERLIJK 20 september aangemeld te hebben. Daarna gelden de normale prijzen!

Twijfel dus niet langer! Meld je aan en verheug je op een paar geweldige foto avonden! Hieronder wat voorbeelden van wat je kan verwachten. Hopelijk tot snel!

Workshops-Najaar-Tweemetervijf-fotografie

Ervaringen van deelnemers die je voor zijn gegaan:

Sharda: Ik heb erg veel geleerd in korte tijd, met veel persoonlijke aandacht.
Marcel: 
Ondanks dat ik al wat ervaring heb in de fotografie was deze cursus zeer leerzaam. De ongedwongen sfeer was prettig. Alle vragen zijn beantwoord.
Sanne:
Damien was erg enthousiast en gaf goede tips. Ook tijdens het zelf oefenen met fotograferen, liep hij langs om vragen te beantwoorden en tips te geven. Dit heb ik in andere cursussen wel eens anders gezien, daar werd je een beetje aan je lot overgelaten. Dit was absoluut niet het geval, ik heb ervan genoten en heb er erg mooie foto’s aan overgehouden.