Trouwfotografie Ilse en Rico: sneak preview

Vorige week mocht ik het huwelijk van Ilse en Rico vastleggen. Ilse en Rico wonen in Gouda en gingen daar ook trouwen en hadden daarvoor het oude stadhuis op de Markt en de nabijgelegen Grote Kerk / Sint Jan Kerk voor uitgezocht.

Voorafgaand aan hun huwelijk was ik op deze locaties gaan kijken aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik in Gouda zou fotograferen en deze locaties dus nog niet kende. Beide locaties bleken enorm fotogeniek en sfeervol te zijn! Ik keek gelijk enorm uit naar hun huwelijksdag. Ook het park waar ze de fotoreportage wilden houden zag er mooi uit. Toen ook de weersvoorspellingen er goed uitzagen voor hun grote dag wist ik dat het een mooie dag ging worden.

Hieronder een paar voorproefjes van deze dag.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.