Mooiste trouwfoto’s van 2014

Overzicht van de mooiste trouwfoto’s van 2014: Met het trouwseizoen dat op het punt van losbarsten staat kijk ik graag nog één keer terug naar alle prachtige bruiloften die ik afgelopen jaar heb mogen fotograferen.

2014 was een jaar met heel veel verschillende, sfeervolle, liefdevolle, romantische en gezellige bruiloften en ik ben al mijn bruidsparen dankbaar dat ik er op hun grote dag bij mocht zijn om hun speciale dag vast te leggen. Het zal ongetwijfeld voor velen van hen de mooiste dag van hun leven zijn geweest! En om als trouwfotograaf daarbij te mogen zijn en het van dichtbij vast te leggen blijft een bijzondere en soms zelfs emotionele ervaring (waarbij ik dan blij ben dat ik mij kan verstoppen achter mijn camera…). Terugkijkend kan ik niet wachten op wat ik dit jaar weer allemaal mag gaan meemaken maar geniet eerst samen met mij van deze terugblik:

Trouwfotografie in Den Haag – landgoed Ockenburgh
Bruiloft van Claudia en Koen

Favoriete-trouwfoto-2014-08

Trouwfotografie in Berkel en Rodenrijs (Den Haag) – Ackerdijksche Plassen
Bruiloft van Ilse en Timo

Favoriete-trouwfoto-2014-02

Trouwfotografie in Vaesrade (Zuid-Limburg)
Bruiloft van Inez en Robert

Favoriete-trouwfoto-2014-10

Trouwfotografie in Wageningen – Torckpark
Bruiloft van Arianne en Vincent

Favoriete-trouwfoto-2014-05

Trouwfotografie in Rotterdam – landgoed Ypenhof
Bruiloft van Eveliene en Steven

Favoriete-trouwfoto-2014-01

Trouwfotografie in Vlissingen – Wereld Windorgel
Bruiloft van Manon en Menno

Favoriete-trouwfoto-2014-09

Trouwfotografie in Geldrop (Eindhoven) – Kasteel Geldrop
Bruiloft van Jacqueline en Joost

Favoriete-trouwfoto-2014-07

Trouwfotografie in de Bilt (Utrecht)- van Boetzelaerpark
Bruiloft van Marieke en Arwin

Favoriete-trouwfoto-2014-03

Trouwfotografie in Rotterdam – Het Park
Bruiloft van Leonie en Willem

Favoriete-trouwfoto-2014-04

Trouwfotografie in Lisse en Noordwijkerhout
Bruiloft van Lindy en Robert

Favoriete-trouwfoto-2014-06

Ook interesse om door mij jullie trouwfoto’s te laten maken? Klik hier voor meer informatie.