Meerdaagse fotografie workshop Terschelling
Al jaren geef ik workshops fotografie en ondanks dat dit intensieve dagdelen zijn komen we aan 2 belangrijke onderdelen van fotografie niet toe. En dat geldt voor de meeste fotoworkshops die je kunt volgen. En juist met die twee dingen gaan we aan de slag tijdens deze meerdaagse fotoworkshop op Terschelling!

Die twee dingen zijn: op het mooiste moment een landschap fotograferen (namelijk ‘s ochtends vroeg en ‘s avonds laat) en het bespreken van de resultaten. Met een klein groepje op pad om veel te fotograferen en ook die resultaten te bespreken zodat je van je eigen foto’s en die van anderen kan leren.

Vanuit een comfortabele uitvalsbasis gaan we Terschelling ontdekken en op zoek naar de mooiste fotoplekken. Ondertussen leer je alles wat ik je kan leren. We zullen aan de slag gaan met natuurfotografie, landschapsfotografie en avond- en nachtfotografie. Zo zullen we ‘s ochtends vroeg uitkijken over West-Terschelling als de zon opkomt, langs de dijken, tussen de schapen en door de duinen fietsen en een boottocht maken zodat we ook zeehonden en vogels kunnen fotograferen.

Terschelling biedt een overvloed aan mooie plekken om te fotograferen, de ideale plek om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Het is ook de perfecte gelegenheid om met een aantal belangrijke onderwerpen aan de slag te gaan als voorbereiding op een fotoreis die je bij mij geboekt hebt. Zodoende kom je goed voorbereid aan op de fotoreis!

Waarom mee met Tweemetervijf fotografie op een fotoreis:

– Damien geeft al jaren intensieve fotografie workshops  gericht op natuur,- landschaps- en nachtfotografie.
– Door de kleine groepsgrootte veel individuele aandacht, tips op jouw niveau.
– Damien heeft een achtergrond in de reiswereld, daardoor veel ervaring met het organiseren van reizen.

Praktische informatie:

  • Vrijdag 27 maart t/m zondag 29 maart 2020 (GARANT VERTREK, NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR)
  • Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 8.
  • Vervoer op het eiland is wandelend en per fiets (inbegrepen).
  • Overnachting is in comfortabele meerpersoons appartementen met 2-persoonskamers. In overleg is er de mogelijkheid voor een 1-persoonskamer. Verzorging is op basis van logies en ontbijt en lunch (wordt in overleg ingekocht). Diner en tussendoortjes zijn op eigen kosten.
  • Boottocht naar en van Terschelling is exclusief zodat je zelf de keuze hebt in afvaart (beschikbaar vanaf € 26,-).
  • Kosten: € 495,- per persoon.
Uniek aan deze reis:
  • Comfortabel appartement als uitvalsbasis

  • Wandelend en fietsend het waddeneiland verkennen

  • Intensieve en persoonlijke begeleiding

  • Inclusief boottocht naar de zeehonden

De begeleider

Damien Franscoise

Damien Franscoise Tweemetervijf fotografie

Aanmeldingsformulier