Informatiebijeenkomst fotoreis Nepal en Tibet

Op 22 oktober zal de fotoreis naar Nepal en Tibet die ik samen met Snow Leopard organiseer gaan plaatsvinden. Nepal en Tibet zijn geweldige landen om te fotograferen door de combinatie van indrukwekkende natuur en vriendelijke en fotogenieke bevolking. Deze fotografiereis is een unieke kans om deze landen op een ontspannen en in een klein gezelschap te ontdekken waarbij je ook nog eens (beter) leert fotograferen.

Om geïnteresseerden meer te vertellen over het programma en de invulling van de reis zullen wij op zaterdagmiddag 22 juni een informatiebijeenkomst houden op het kantoor van Snow Leopard. Naast twee presentaties over Nepal, Tibet en het fotografische programma is er alle mogelijkheid om kennis te maken met elkaar, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Zou je dus mee willen op deze fotoreis (of twijfel je erover en wil je overtuigd worden) kom dan op zaterdagmiddag 22 juni om 14.30u naar het kantoor van Snow Leopard. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken (achter Den Haag Hollands Spoor) en zit in hetzelfde gebouw als Bever Zwerfsport. We vragen je vriendelijk om je vooraf aan te melden via e-mail bij Rob Siebel van Snow Leopard: r [dot] siebel [at] snowleopard [dot] nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.