Huwelijk Wendy en Louis

Afgelopen woensdag was een spannende dag voor mij: voor de eerste keer zou ik een huwelijk gaan fotograferen! Gelukkig wel ‘slechts’ als tweede fotograaf maar toch…

Het huwelijkspaar bestond uit Wendy en Louis. Beide zijn bestuursleden van de HGVU, de Historisch Geografische Vereniging Utrecht, waar Patricia en ik beide lid van zijn. Tijdens een bestuursvergadering bij ons thuis vroeg Louis mij of ik iemand wist die op die dag wilde fotograferen. Aangezien wij al uitgenodigd waren en het mij een leuke uitdaging leek heb ik die uitdaging aangenomen. Een week voor de bruiloft zaten we dan ook bij hun thuis voor de voorbespreking.

De avond voor de bruiloft heb ik mijn benodigde spullen uitgezocht en klaargemaakt. Wat er die dag meeging zat in mijn fotorugzak:

Mijn Nikon D90 body en de D50 body van Patricia als backup, de Nikon 18-70, Sigma 70-200, Sigma 10-20 en Nikon 50mm lens. Verder mijn SB600 flitser en veel accu’s en geheugenkaarten. Voor de zekerheid ging ook nog het statief mee maar die heb ik uiteindelijk niet nodig gehad.

De dag was erg leuk opgezet met eerst een lunch met familie en naaste vrienden, daarna een ceremonie in het natuurhistorisch museum van Rotterdam, een receptie en uiteindelijk een rondtocht door de haven van Rotterdam op de pannenkoekboot. Ik vond het erg bijzonder om de voor Wendy en Louis zo bijzondere dag van zo dichtbij mee te maken. Als fotograaf ben je de hele tijd in de buurt van hun en weet je hoe de dag in elkaar zit en wat er allemaal gaat gebeuren. Het fotograferen ging goed maar ik was wel blij toen de dag erop zat. Even rustig bijkomen lukt niet zo’n dag.

Momenteel ben ik druk bezig met het uitzoeken en bewerken van de foto’s. Over niet al te lange tijd zal ik de beste resultaten hier plaatsen.

Vanaf nu is het dus: voor al uw feesten en trouwerijen, kiest u Damien aan u zijde!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.