Fotowedstrijd reisfotografie

Het e-book reisfotografie is een onverwachts groot succes! Al meer dan 1500 geïnteresseerden hebben hem opgevraagd en er hopelijk ook iets van geleerd. Om dit succes te vieren en iedereen te bedanken voor het aanvragen van het e-book geef ik maar liefst 3 gratis fotocursussen weg!

Om kans te maken op één van deze prijzen stuur je jouw mooiste vakantiefoto van dit jaar op met daarbij het verhaal hoe je dankzij mijn e-book deze foto hebt gemaakt. Heb je bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een specifieke compositieregel of gebruik gemaakt van fotomateriaal dat ik aangeraden had? Die verhalen hoor ik graag!

Stuur dus VOOR 22 DECEMBER naar info [at] tweemetervijf [dot] nl:
– jouw mooiste reisfoto uit 2013 (max 2 mb)
– hoe je gebruik hebt gemaakt van de tips in het e-book om deze foto te maken

Uit alle (hopelijk fantastische) resultaten zal ik een selectie maken en op de Facebook pagina van Tweemetervijf fotografie plaatsen. Daar kan iedereen tot 5 januari stemmen. Uit de 5 foto’s met de meeste likes kies ik de drie mooiste. De winnaars mogen vervolgens kiezen uit één van de volgende workshops:

Workshop natuurfotografie: ben je nog niet helemaal vertrouwd met begrippen als diafragma, sluitertijd, iso-waardes en scherptediepte? Volg dan deze cursus, gehouden in de prachtige omgeving van de Biesbosch.

Workshop landschapsfotografie: wil je meer leren over het vastleggen van landschappen, het werken met een statief, filters en het histogram. Wil je leren panorama’s te maken? Kies dan deze cursus. Ook deze vindt plaats in de Biesbosch.

Workshop nachtfotografie: een stad ‘s nachts fotograferen levert geweldige resultaten op maar het kan lastig zijn om het te leren. Ook kan je het onprettig vinden om het alleen te doen. Tijdens deze workshop leer je de fotogenieke stad Den Haag te fotograferen.

Workshop Lightroom: een must-have voor fotografen is dit programma maar nog lang niet iedereen weet met dit programma te werken of er het maximale uit te halen. Dat leer je tijdens deze workshop, gehouden in Den Haag.

Klik hier voor een overzicht van data en tijden waarop de cursussen worden gehouden.

Op 5 januari zal ik de winnaars bekendmaken! Like nu al de Facebookpagina van Tweemetervijf fotografie om op de hoogte te blijven van de wedstrijd.

SPELREGELS:
– met het opsturen van een foto voor de fotowedstrijd ga je akkoord dat Tweemetervijf fotografie jouw foto beoordeelt en eventueel plaatst op Facebook (met een watermerk). Ook kan jouw foto gebruikt worden als promotie voor de wedstrijd. De foto blijft uiteraard wel jouw eigendom!
– foto’s dienen uiterlijk 22 december om 12.00u ontvangen te zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.