Fotografiereis Rome – Italië

Alle wegen leiden naar Rome. En dus ook de wegen van Tweemetervijf fotografie. Jouw weg ook? Rome is een stad die je gerust meerdere keren kunt bezoeken: de geschiedenis van de stad, de fantastische sfeer en unieke bezienswaardigheden zorgen iedere keer weer voor een geweldige ervaring. En daarmee is Rome een perfecte bestemming voor een fotoreis.

Rome is uniek

Door de combinatie van gezelligheid, geschiedenis, de aanwezigheid van Vaticaanstad en de bijna 1000 kerken die de stad heeft is Rome uniek: de sfeer en mogelijkheden van de stad vind je nergens anders. Op locaties als de Sint Pieterskerk en het plein, het Colosseum, het Piazza Navona en het Forum Romanum kun je blijven fotograferen. We nemen dan ook de tijd op deze plekken om te fotograferen. Bij avond ook, de stad wordt door de verlichting nog fotogenieker!

Wat ga je leren?

Tijdens deze fotoreis gaan we 5 dagen intensief aan de slag met diverse soorten van fotografie: we behandelen straatfotografie, we gaan in donkere kerken fotograferen om ook zonder statief in lastige omstandigheden te leren fotograferen en fotograferen op het Piazza Navona met lange sluitertijden om de dynamiek vast te leggen en bij het Colosseum juist om rust in de foto’s te creëren. Afgewisseld met diverse fotobespreekmomenten zodat je uitgebreid feedback krijgt op de door jou gemaakte resultaten ga je zonder twijfel met een enorme hoeveelheid nieuwe technieken en inspiratie weer naar huis.

Voor wie?

De fotografiereis Rome is bedoeld voor iedereen die zijn / haar fotografie wil verbeteren, ongeacht het niveau. Door de kleine groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers kan ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven om je zo verder te helpen.
We genieten uiteraard ook van de Italiaanse keuken.

Waarom mee met Tweemetervijf fotografie op een fotoreis:

– Damien geeft al jaren intensieve fotografie workshops (in 2017 bijna 300 deelnemers) gericht op natuur,- landschaps- en nachtfotografie.
– Door de kleine groepsgrootte veel individuele aandacht, tips op jouw niveau.
– Damien heeft een achtergrond in de reiswereld, daardoor veel ervaring met het organiseren van reizen.

 • Van maandag 20 april t/m vrijdag 24 april 202 (BOEKBAAR, REEDS DRIE BOEKINGEN)
 • aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8.
 • vervoer in Rome is lopend en per openbaar vervoer.
 • overnachting is in comfortabele 1-persoonskamer in een 3-sterren hotel. Uiteraard heb je de beschikking over je eigen badkamer.
 • verzorging is op basis van logies en ontbijt. Lunch, diner en tussendoortjes zijn op eigen kosten. Reken op 150,- voor de hele week.
 • vervoer naar Rome is op eigen gelegenheid. Het programma start op dag 1 om 13.00 en eindigt op dag 5 om 14.00u
 • Er gaan diverse sets LEE filters mee die je als deelnemer kunt gebruiken. Geef ruim van tevoren de diameter van je lens door zodat je zeker gebruik kunt maken van de filters.
 • Exclusief € 20,- reserveringskosten Snow Leopard
 • Kosten: € 995,- per persoon.

Uniek aan deze reis:

 • Fotograferen van één van de mooiste steden van de wereld

 • Inclusief 1-persoonskamer en eigen badkamer

 • Ontdek de mooiste plekken van deze stad

 • Garanties van ANVR en SGR

Zekerheden bij het boeken van je reis: 

De fotoreizen van Tweemetervijf fotografie worden in samenwerking met Snow Leopard Adventures uitgevoerd. Als reisorganisatie zorgen zij ervoor dat de kwaliteit van de reizen hoog is en uitgevoerd worden met ANVR, SGR en Calamiteitenfonds dekking. Dit geeft jou als deelnemer zekerheid van goede algemene voorwaarden, geen risico bij eventueel faillissement van de reisorganisatie en hulp in het buitenland bij calamiteiten. Onmisbare zekerheden bij het boeken van een reis.