Fotografiereis Parijs Tweemetervijf fotografie

Fotografiereis Parijs – Frankrijk

Fotografiereis Parijs: de stad Parijs is bekend van de liefde en vooral van het licht. De stad wordt namelijk prachtig verlicht en is daardoor 24 uur per dag een onuitputtelijke bron van fotografische mogelijkheden!

En daarom organiseert Tweemetervijf fotografie een fotografie reis naar Parijs. Niet om er persé 24 uur aan één stuk te fotograferen maar we zullen wel van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aan het fotograferen zijn. Gebruik makende van de mooiste momenten om de sfeer, de prachtige gebouwen en de fotogenieke bewoners van deze stad te fotograferen.

Vele vormen van fotografie
Vanuit een praktische en comfortabele overnachtingsplek in deze stad gaan we op pad om je naar de mooiste plekken van deze stad te leiden. We gaan met diverse vormen van fotografie aan de slag waarbij de nadruk lag liggen op stadsfotografie, straatfotografie en natuurlijk avond- en nachtfotografie. Ik begeleid je bij het fotograferen zodat je met de mooist mogelijke foto’s thuiskomt. Maar we geven je ook handvaten om er meer van te maken dan alleen losse foto’s; door het maken van een compleet beeldverhaal van je reis komt er samenhang in je foto’s en kun je beter een boodschap richting de kijker van je foto’s overbrengen. Er wordt daarom ook uitgebreid de tijd genomen om jullie resultaten te bespreken.

Voor wie?
De fotografiereis Parijs is bedoeld voor iedereen die zijn / haar fotografie wil verbeteren, ongeacht het niveau. Door de kleine groepsgrootte (maximaal 8 deelnemers) kan ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven om je zo verder te helpen.
Tussendoor is er ook tijd om even te genieten en bij te komen van alle ervaringen. We genieten uiteraard ook van de Franse keuken.

Waarom met Tweemetervijf fotografie?
– Damien geeft al jaren intensieve fotografie workshops (in 2017 bijna 300 deelnemers) gericht op natuur,- landschaps- en nachtfotografie.
– Door de kleine groepsgrootte veel individuele aandacht, tips op jouw niveau.
– Damien heeft een achtergrond in de reiswereld, daardoor veel ervaring met het organiseren van reizen.

 • DEZE REIS ZAL NIET IN 2019 PLAATSVINDEN
 • aantal deelnemers: maximaal 8.
 • vervoer in Parijs is lopend en per openbaar vervoer.
 • overnachting is in comfortabele 2-persoonskamer in een hostel. Niet een hostel zoals je je dat misschien voorstelt met veel lawaai en grote slaapzalen maar een hostel dat schoon en opgeruimd is en iedere 2-persoonskamer over een eigen badkamer beschikt. Een 1-persoonskamer is mogelijk tegen een toeslag van € 150,-
 • verzorging is op basis van logies en ontbijt. Lunch, diner en tussendoortjes zijn op eigen kosten.
 • vervoer naar Parijs is op eigen gelegenheid. Het programma start op dag 1 om 13.00 en eindigt op dag 4 om 14.00u
 • Exclusief € 20,- reserveringskosten Snow Leopard

Uniek aan deze reis:

 • Leer een stad te fotograferen, zowel overdag als ’s avonds.

 • Intensieve en persoonlijke begeleiding

 • Leer een verhaal te maken van je reisfoto’s

 • Ontdek de prachtige stad Parijs

Zekerheden bij het boeken van je reis: 

De fotoreizen van Tweemetervijf fotografie worden in samenwerking met Snow Leopard Adventures uitgevoerd. Als reisorganisatie zorgen zij ervoor dat de kwaliteit van de reizen hoog is en uitgevoerd worden met ANVR, SGR en Calamiteitenfonds dekking. Dit geeft jou als deelnemer zekerheid van goede algemene voorwaarden, geen risico bij eventueel faillissement van de reisorganisatie en hulp in het buitenland bij calamiteiten. Onmisbare zekerheden bij het boeken van een reis.

Wellicht ook interessant voor je: