Basiscursus fotografie
Fotografie is een prachtige hobby en steeds meer mensen zien dat in. Een mooie spiegelreflexcamera kost tegenwoordig niet meer zo veel en daarmee zijn de mogelijkheden van het fotograferen eindeloos geworden. Maar hoe kunt u nu betere foto’s maken met die mooie camera?

Dat leer ik u graag door in een cursus de belangrijkste dingen te leren waarmee u uw foto’s direct ziet verbeteren. Door de basisbegrippen duidelijk uit te leggen en direct door middel van oefeningen toe te passen wordt het fotograferen direct een stuk duidelijker. Vervolgens gaan we aan de slag met compositie en een aantal handvaten om foto’s aantrekkelijker te maken.

Onderwerpen die in ieder geval behandeld worden:

  • Diafragma, sluitertijd en iso waardes: wat zijn het?
  • De juiste belichting
  • Compositieregels
  • Hoe een foto interessanter te maken

Op individuele basis gaan we hiermee aan de slag. Doordat het een privé cursus is pas ik de cursus aan uw kennis, interesse en vragen aan en leert u daardoor in 1 dag veel meer dan u in een langdurige cursus zou hebben geleerd. U ontvangt verder een naslagwerk waarin de behandelde stof nog eens rustig en met behulp van foto’s wordt verduidelijkt.

De kosten voor een dag privé basiscursus fotografie is € 325,-. U kunt zich via e-mail aanmelden.

Vervolgcursussen
Heeft u reeds de basis van fotografie onder de knie? Dan kunt u cursussen volgen met de volgende onderwerpen:
– Landschapsfotografie
– Reisfotografie
– Avond / nachtfotografie
– Lightroom

 

Algemene voorwaarden voor het volgen van een cursus:
– De aanmelding voor een cursus is pas definitief wanneer u de aanbetaling van 50% van het cursusgeld heeft voldaan. Deze aanbetaling wordt verrekend met de uiteindelijke betaling.
–  Dient u de cursus na aanmelding te annuleren ontvangt u 50% van de aanbetaling terug.
– Annuleert u binnen 14 dagen tot de cursus heeft u geen recht op restitutie van de aanbetaling.
– Tweemetervijf fotografie behoudt zich het recht voor om vanwege dringende redenen een cursus te annuleren. U ontvangt hier zo spoedig mogelijk bericht van en heeft recht op terugbetaling van de gehele aanbetaling.