Al jaren geef ik workshops fotografie en ondanks dat dit intensieve dagdelen zijn komen we aan 2 belangrijke onderdelen van fotografie niet toe. En juist met die twee dingen gaan we aan de slag tijdens deze meerdaagse fotoworkshop op Terschelling!

Die twee dingen zijn: op het mooiste moment een landschap fotograferen (namelijk ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat) en het bespreken van de resultaten. Met een klein groepje op pad om veel te fotograferen en ook die resultaten te bespreken zodat je van je eigen foto’s en die van anderen kan leren.

Vanuit een comfortabele uitvalsbasis gaan we Terschelling ontdekken en op zoek naar de mooiste fotoplekken. Ondertussen leer je alles wat ik je kan leren. We zullen aan de slag gaan met natuurfotografie, landschapsfotografie en avond- en nachtfotografie. Zo zullen we ’s ochtends vroeg uitkijken over West-Terschelling als de zon opkomt, langs de dijken, tussen de schapen en door de duinen fietsen en een boottocht maken zodat we ook zeehonden en vogels kunnen fotograferen.

Terschelling biedt een overvloed aan mooie plekken om te fotograferen, de ideale plek om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.